Benvinguda

 

El Punt de trobada de tots els escaladors de Sant Cugat i voltants.

Aquest blog de l’Escola de Muntanya i Rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat està dedicat a tots aquells que es volen formar o ja s’han format en el el món de la muntanya, i a tots els que han escalat o escalen en aquest roco vermell canton.

Us anirem informant de noves vies, events com cursos, compes i altres novetats.

Benvinguts!!!

2 comments

  1. ei Molt bona idea això de crear un blog dels fanàtics del rocòdrom!!
    Per cert, m'agradaria equipar una via llarga fins al top dels sectors 6, 7 o 8 assequibe de grau 6b/+, per escalfar i entrenar la pila. L'oliver em va dir que em posés en contacte amb ell però no tinc el seu nº, si algú m'el pogués facilitar…

    apalins ens veiem!!

  2. Ei Quino aquest estiu, m'he fet un fart d'escalar per a tot arreu (Rodellar, la mola, Montgrony…) tinc fotos i encadenaments de vies força xules de fins a 7b+. Havia pensat a donar a coneixer els sectors on hem estat i les vies que hem fet. què et sembla posar-ho al bloc??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s