Horaris del rocòdrom a Sant Joan i Festa Major

Us informem que el Club romandrà tancat el dia 23 de Juny amb motiu de la celebració de la berbena de Sant Joan, i el dimarts 29 de Juny per festivitat local ( Sant Pere). Per tant, es pot utilitzar el rocòdrom el divendres 25 en horari normal i el dilluns 28. Des del dimecres 30 tornem a l’horari habitual.
Gràcies!

3 comments

  1. Senyors, el rocòdrom hauria d’estar disponible a les hores en que la gent no està treballant que és quan es pot anar a escalar.
    Concretament, haurieu d’obrir els diumenges.

    1. Hola! Be, ja ens agradaria de poder obrir en diuemenges per contentar a tothom pero obviament te un cost en personal que es de tot inasumible per una entitat sense anim de lucre. De fet qui portem l’escola de muntanya som persones voluntaries, pero el personal de recepcio i/o administracio són persones contractades. Aixo de que hauriem tindriem que dir ens agradaria…. Tenim l’horari mes ampli que podem, i obrim dissabtes mati i tarda. “Ojala” en el futur es pugui obrir… pero fins i tot el nostre personal te dret a un dia de descans, i fins i tot empreses que es dediquen al mon de l’escalada deixen el diumenge lliure, doncs es el dia d’anar a roca! Gracies pel comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s