Sant Cugat, escenari del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitzarà el proper dissabte 4 de setembre el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat de la FEEC. A més, aquesta prova serà puntuable per la Copa Catalana (3a i última prova) i decidirà també els guanyadors absoluts.

L’esdeveniment, que se celebrarà al magnífic rocòdrom Josep Barberà de la ciutat vallesana, comptarà amb la presència dels millors escaladors de casa nostra.

La data escollida, el 4 de setembre, coincideix amb una pausa al calendari d’escalada internacional, la qual cosa permetrà que els grans escaladors a nivell nacional puguin apropar-se a competir a Sant Cugat. Serà un gran Campionat molt disputat amb la presència de Ramon Julián, actual líder de la Copa del Món després de la primera prova disputada a Chamonix i recent campió del Rockmasters 2010 celebrat a la localitat italiana d’Arco, i molts altres noms propis de l’escalada de competició catalana, com Edu Marín, Marcos Jubes, Carlos Catari, José Enrique Agustí o els joves Gerard Rull, Víctor Esteller, Pol Palau o Àlex Granados. En noies l’actual campiona d’Espanya 2010, l’Helena Alemán hi serà present així com altres escaladores catalanes de gran nivell com Marieta Cartró, Anna Giménez o les joves promeses Mariona Burgada o Esther Raventòs. A les categories infantils, promoció i veterans s’espera una gran participació amb un nivell excepcional. Molts d’ells són ja campions d’Espanya a les seves respectives categories. Podem destacar els joves Chaiya García, Marc Jiménez, Bernat Escorihuela, Pau Jover, Pol Roca, Àlex Hernández, José Martos, o incombustibles veterans com Toti Valés, Santi Martínez o Oriol Rosell.

També hi serà present l’equip de competició del CMSC, amb Guillem Fernández, l’Esther Raventòs, Meye Roig, Òscar Molina, Sergi Pujol i els infantils Alba Fernández, Sergi Lambea i Simon Padin.

Varies són les novetats previstes per aquest gran esdeveniment de l’escalada esportiva catalana. D’una banda, el portal d’informació local cugat.cat oferirà la retransmissió de les finals en directe per Internet, convertint-se en el primer mitjà català en emetre una retransmissió d’aquest tipus al seu web.

Tanmateix, i de forma experimental, les inscripcions ja són actives al web del Club Muntanyenc Sant Cugat fins el dia anterior a la prova. Així es vol difondre entre els escaladors aquesta fórmula d’inscripció com ja succeeix a les proves de Copa d’Espanya per poder implementar aquest sistema de cara a la temporada 2011. Tot i això, el mateix dia de la prova podran realitzar-se inscripcions.

Aquesta prova vetllarà sobretot pels protagonistes, els escaladors, gràcies a l’atenció personalitzada que inclou la possibilitat d’escalar amb la música escollida per cada esportista. La presència de diferents stands de marques comercials, Camp Base Sant Cugat, Gárgola Climbing, Didak’s Preses, Paraboltheworld així com servei de bar (Bar Munt) on hi haurà projeccions de videos tot el dia, contribuirà a crea una bona atmosfera al voltant d’aquest esdeveniment.

Organitza:
– Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC)
– Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)
– Consell General de l’Esport
– Top30

Patrocina:
– Ajuntament de Sant Cugat
– Cugat.cat
– Camp Base Sant Cugat
– Roca
– Vaude
– Edelrid
– 8c plus
– HP
– Watts Mòbils
– Viena

Volem agraïr especialment la col·laboració de Mònica Monés  per la il·lustració del Cartell del Campionat.
Per últim destacar que ja està disponible aquí tota la informació pràctica del Campionat (horaris, condicions per a la inscripció…).

Veure video de cugat.cat

Cartell Campionat Catalunya 2010

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s