Projecció de Febrer de l’Escola de Muntanya


El pròxim dijous 10 de febrer, a les 21h, us convidem a veure The Prophet, com sempre al Bar Munt del CMSC, tot prenent quelcom. The Prophet és una de les vies més difícils de El Capitan que per fi i després de quasi 10 anys Leo Houlding i Jason Pickles han aconseguit alliberar el passat octubre. Durant el juny passat Leo va alliberar tots els llargs (inclòs un dinàmic èpic de 2.5m a Secret Passage) menys el llarg més difícil conegut com A1 Beauty, d’una graduació de 8b (5.13d). Però van tornar a l’octubre per finalitzar el treball. Les imatges són absolutament espectaculars, d’una bellesa increïble, amb tensió, emoció, frustració i alegria. Sense cap mena de dubte, una de les millors filmacions dels últims temps pel lloc incomparable de El Cap, els sentiments de Leo Houlding durant tota l’escalada i el domini tècnic de la gravació.

Una filmació per motivar a tothom i sentir l’escalada i la vida intensament.

Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s