Projecció de l’Escola de Muntanya d’abril


El pròxim dijous 14 d’abril, a les 21h, us convidem a veure Dosage 5, com sempre al Bar Munt del CMSC, tot prenent quelcom. La sèrie Dosage captura l’esperit de l’escalada en alguns moments espectaculars. En el volum 5, editada al 2008, el llistó s’eleva considerablement amb noms consagrats de l’escalada, com Chris Sharma, Dave Graham, Beth Rodden, Tommy Caldwell, Dani Andrada, Patxi Usobiaga, Michael Fuselier, Daniel Woods, Paul Robinson, Daila Ojeda, Ty Landman, Jason Kehl, i molts altres. Tot plegat repartit en 8 dosis increïbles.
Una filmació per motivar a tothom ara que el bon temps ens convida a escalar.

Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s