Projecció de juny de l’Escola de Muntanya

El pròxim dijous 9 de juny, a les 21h, us convidem a veure On sight, com sempre al Bar Munt del CMSC, tot prenent quelcom. On sight és un concepte que s’interpreta en aquesta producció anglesa de 2008, juntament amb altres conceptes com rotpunkt, pink point, flash, etc.. per escaladors britànics, amb un toc d’humor molt british. Escaladors molt potents i referents dels 80, com ara Johnny Redhead, Jerry Moffat i Ron Fawcett diuen també la seva. Excel·lent imatge, magnífics angles del realitzador de la filmació per gaudir d’aquestes bones vies i en definitiva del  concepte britànic de l’escalada, diferent d’altres llocs. Una filmació imprescindible…
Us esperem a tots!

Recordeu que abans de la projecció farem el sorteig de la plaça per la “masterclass” amb l’Arno Ilgner al rocòdrom del club el pròxim 17 de juny. Per participar al sorteig consulteu més abaix d’aquest blog l’entrada sobre aquest event!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s