Curs de Tecnificació d’Alpinisme finalitzat

El passat cap de setmana  del 12 i 13 de Juny vàrem finalitzar amb èxit el curs de tecnificació d’Alpinisme, fent la cresta del Bessiberri Nord al Bessiberri del Mig.
El dissabte vem sortir de Sant Cugat per anar fins a la pressa de Cavallers, i allà vem pujar al estany de Malavesina a 2500 m. on vem dormir. El diumenge vem pujar al Bessiberri Nord (3015 m) i desprès vem anar fent tota la cresta fins al Bessiberri del Mig.
Va fer un cap de setmana fantàstic, que ens va permetre a alguns la nit de dissabte fer bivac a peu del Bessiberri Nord i tenir tot el diumenge amb bon temps per fer la cresta, amb unes vistes impressionants del Aneto i de la Punta Alta.
El diumenge va ser intens i llarg peró al arribar al cotxe es veia que, tot i el cansament, aquesta bonica cresta no havia deixat indiferent a ningú.

Aquest curs tanca el cicle de cursos de l’escola de muntanya d’aquest curs (roca 1, alpinisme 1 i tecnificació d’alpinisme). El curs vinent farem nous cursos per seguir oferint als socis del club una manera de progressar técnicament i d’aquesta manera millorar la seguretat.
Formant-se i sortint molt és la manera d’anar progressant a la muntanya i anar aconseguint els objectius personals de cadascú. Esperem que tots hagin disfrutat del cursos i també hagin conegut altres socis que comparteixen la mateixa passió que ells.

Salut i muntanya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s