Acaba la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat 2011 a Sant Cugat del Vallès

Copa Catalana d'escalada de dificultat 2011 al CMSC

La tercera i última prova de la Copa Catalana 2011 d’escalada de dificultat es va celebrar al rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) el passat dissabte 17 de setembre, amb un total de 51 participants.
En un dia solejat i esplèndid, la excel•lent organització del CMSC ens va fer gaudir d’una gran jornada de l’escalada catalana enmig d’un gran ambient. Volen abans de tot agrair el treball de tot l’equip de voluntaris del Club en aquest esdeveniment.
De bon matí es van disputar les categories sub-12, sub-15 i veteranes. Al voltant del migdia es van celebrar les finals d’aquestes categories alhora que anaven arribant els participants de les categories sub-18 i absoluta. Aquestes categories van ser realment molt disputades.

Així, a la categoria sub-12 femenina va resultar guanyadora la Maria Monllor (Unió Excta. Sabadell) per davant de la Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i de la Rut Monsech (Ass. Esp. Diedre). D’aquesta forma, la Maria ha resultat guanyadora de la Copa Catalana 2011 després de guanyar les tres proves disputades. Tanmateix, a la categoria sub-12 masculina el guanyador va ser Lluc Macià (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) per davant dels dos Oriols, Oriol Merucci (Unió Excta. Sabadell) i Oriol Macià (Club Excta. Via Fora) respectivament. A la classificació final de la Copa, l’Oriol Merucci ha estat el guanyador d’enguany. Un debutant escalador del CMSC va ser en Ralf Merten amb una meritòria 6a posició d’un total de 9 participants. Felicitats!

A la categoria sub-15 es va registrar un empat en la primera posició i en el còmput global de la Copa, per la qual cosa va ser necessària una superfinal. A la fi, en Roger Jiménez (Centre Excta. Farners) va resultar guanyador de la prova i de la Copa per davant d’en Guillem Colell (Club Pirinenc Andorrà), quedant en tercera posició l’Eudald García (4000 Peus Ass. Excta. Collbató). L’escalador del CMSC Sergi Lambea va quedar en 6a posició i va assegurar per només 1 punt la tercera posició a la classificació final de la Copa Catalana 2011. En 7a posició va quedar en Simón Padín, que al final ha quedat en 5a posició a la Copa. Enhorabona als dos!
Finalment, Meye Roig va resultar guanyadora de la categoria Veteranes, guanyant també la Copa Catalana d’enguany. Felicitats!
Una vegada realitzada l’entrega de premis i el tradicional sorteig de material va començar les classificacions de les categories sub-18, absoluta i veterans.

A la categoria sub-18 femenina la Paula Alsina (Grup Excta. Manlleu) va guanyar la prova per davant de la Marina Valencia (Unió Excta. Sabadell) i la Marta Palou. En aquesta categoria la Marina Valencia es va proclamar campiona de la Copa Catalana 2011. Mentre, a la categoria sub-18 masculina en Pau Jover (Unió Excta. Sabadell) i en Bernat Escorihuela (Club Pirinenc Andorrà) van quedar en primera posició empatats per davant del tercer classificat, l’Albert Cardús (Centre Muntanyenc Sant Llorenç). Aquests resultats donen la Copa Catalana d’enguany al Pau Jover, que ha arribat a final de temporada en un gran moment de forma.
A la categoria veterans en Xavi Andreu (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) va quedar en primera posició tot seguit pel Josep Oriol Macià (Club Excta. Via Fora). En Josep Oriol ha resultat guanyador de la Copa Catalana 2011.

Mentre, a la categoria absoluta femenina la Marieta Cartró (Grup de Muntanya Sant Sadurní) va resultar la guanyadora de la prova per davant de la Yolanda Sánchez (Gels La Salle) i de l’Esther Raventòs, en tercera posició (Club Muntanyenc Sant Cugat). La regularitat de la Mariona Burgada (Unió Excta. Sabadell) va donar-li la Copa Catalana 2011. Mentre, l’Esther ha quedat finalment en 4a posició de la Copa Catalana d’enguany. Felicitats!

I finalment la categoria absoluta masculina ens va deparar una gran final en un recorregut graduat com 8a+ on el Víctor Esteller (Club Esp. Univ. Enginyers Telecos (SE)) va resultar guanyador de la prova per davant d’en Roberto Delle Frate (Federació italiana) i en Pol Palau (Centre Muntanyenc Sant Llorenç). La cinquena posició d’en Chaiya García (Club Excta. d’Alcover) va ser suficient perquè aquest jove escalador (que aquest dia feia 15 anys) es proclamés campió de la Copa Catalana d’escalada de dificultat 2011.
Després de l’entrega de premis, pastís d’aniversari per Chaiya García i el sorteig de material es va tancar aquesta prova i la Copa Catalana d’escalada de dificultat 2011. El pròxim 8 d’octubre es tancarà la Copa Catalana d’escalada de bloc 2011 amb la disputa de l’última prova que es celebrarà a Reus, organitzada pel Club de Fútbol Reddis (Secció Excursionista).

Gràcies a tots, escaladors, públic i spònsors, en nom de l’Organització de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat 2011, i fins la propera!

3a prova Copa Catalana d’Escalada de Dificultat 2011

Categoria Sub-12 Femenina
1. Maria Monllor (Unió Excta. Sabadell)
2. Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)
3. Rut Monsech (Ass. Esp. Diedre)

Categoria Sub-12 Masculina
1. Lluc Macià (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)
2. Oriol Merucci (Unió Excta. Sabadell)
3. Oriol Macià (Club Excta. Via Fora)

6. Ralf Merten (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Sub-15 Masculina
1. Roger Jiménez (Centre Excta. Farners)
2. Guillem Colell (Club Pirinenc Andorrà)
3. Eudald García (4000 Peus Ass. Excta. Collbató)

6. Sergi Lambea (Club Muntanyenc Sant Cugat)
7. Simón Padín (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Sub-18 Femenina
1. Paula Alsina (Grup Excta. Manlleu)
2. Marina Valencia (Unió Excta. Sabadell)
3. Marta Palou (Ass. Esp. Intempèrie)

Categoria Sub-18 Masculina
1. Pau Jover (Unió Excta. Sabadell)
1. Bernat Escorihuela (Club Pirinenc Andorrà)
3. Albert Cardús (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)

Categoria Veteranes
1. Meye Roig (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Veterans
1. Xavi Andreu (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)
2. Josep Oriol Macià (Club Excta. Via Fora)

Categoria Absoluta Femenina
1. Marieta Cartró (Grup de Muntanya Sant Sadurní)
2. Yolanda Sánchez (Gels La Salle)
3. Esther Raventós (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Absoluta Masculina
1. Víctor Esteller (Club Esp. Univ. Enginyers Telecos (SE))
2. Roberto Delle Frate (Federació Italiana)
3. Pol Palau (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)

Classificació final de Copa Catalana d’Escalada de Dificultat 2011

Categoria Sub-12 Femenina
1. Maria Monllor (Unió Excta. Sabadell): 300 punts
2. Rut Casas (Grup Excta. Manlleu): 211 punts
3. Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç): 210 punts

Categoria Sub-12 Masculina
1. Oriol Merucci (Unió Excta. Sabadell): 280 punts
2. Oriol Macià (Club Excta. Via Fora): 245 punts
3. Lluc Macià (Centre Muntanyenc Sant Llorenç): 220 punts

10. Ralf Merten (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Sub-15 Masculina
1. Roger Jiménez (Centre Excta. Farners): 280 punts
2. Guillem Colell (Club Pirinenc Andorrà): 260 punts
3. Sergi Lambea (Club Muntanyenc Sant Cugat): 153 punts

5. Simón Padín (Club Muntanyenc Sant Cugat): 151 punts

Categoria Sub-18 Femenina
1. Marina Valencia (Unió Excta. Sabadell): 280 punts
2. Paula Alsina (Grup Excta. Manlleu): 255 punts
3. Marta Palou (Ass. Esp. Intempèrie): 195 punts

Categoria Sub-18 Masculina
1. Pau Jover (Unió Excta. Sabadell): 280 punts
2. Bernat Escorihuela (Club Pirinenc Andorrà): 260 punts
3. Albert Cardús (Centre Muntanyenc Sant Llorenç): 175 punts

Categoria Veteranes
1. Meye Roig (Club Muntanyenc Sant Cugat): 100 punts

Categoria Veterans
1. Josep Oriol Macià (Club Excta. Via Fora): 235 punts
2. Toti Vales (Unió Excta. Mataró): 100 punts
2. Xavi Andreu (Centre Muntanyenc Sant Llorenç): 100 punts

Categoria Absoluta Femenina
1. Mariona Burgada (Unió Excta. Sabadell): 235 punts
2. Marieta Cartró (Grup de Muntanya Sant Sadurní): 200 punts
3. Yolanda Sánchez (Gels La Salle): 145 punts
4. Esther Raventós (Club Muntanyenc Sant Cugat): 65 punts

Categoria Absoluta Masculina
1. Chaiya García (Club Excta. d’Alcover): 231 punts
2. Marc Jiménez (Centre Muntanyenc Sant Llorenç): 171 punts
3. Pol Palau (Centre Muntanyenc Sant Llorenç): 165 punts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s