Inici de les Obres al Rocòdrom

El proper dilluns 2 de desembre iniciaran les obres de construcció del que serà el futur bloc interior. Aquesta nova instal·lació serà una ampliació dels metres quadrats escalables del rocòdrom, i servirà per a la pràctica d’escalada en bloc.

Serà a partir del dia 2 que l’ajuntament iniciï les obres de l’estructura d’aquesta instal·lació a dins els terrenys del Club. Es construirà a una distància suficient del rocòdrom i fins a la paret del Carrer Dos de Maig on hi ha el grafit del Sarau.

Aquesta construcció constarà d’un espai per la construcció d’un bloc interior i un altre espai de serveis i vestuari. Aquestes obres, que donaran inici el dia 2 de desembre duraran un mes sencer. Durant la primera setmana i fins al dia 8, el rocòdrom romandrà tancat i sense activitat. Durant aquella setmana, els extraescolars d’escalada no s’aturaran i es realitzaran activitats paral·leles dins el mateix horari.

A partir del dia 9, l’ús del rocòdrom tornarà a la normalitat.

Imagen1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s