CMSC, Centre d’Escalada oficial de Climbers Against Cancer (CAC)

El Club Muntanyenc Sant Cugat i l’Escola de Muntanya han fet una acció de suport i ajuda a una organització que està realitzant un treball important com associació i recaptant fons per la lluita contra el càncer. Aquesta associació és Climbers Against Cancer (CAC), fundada per John Ellison a finals de 2012, i àmpliament acceptada per tota la comunitat escaladora. CAC és espònsor oficial de la Federació Internacional d’Escalada Esportiva (IFSC) i a cada competició de Copa del Món distribueix diners als centres locals per la recerca contra el càncer. Així, CAC aprofita l’amplia difusió de IFSC per tal d’arribar cada dia a més escaladors. Des de l’Escola de Muntanya i el CMSC  estem molt contents de contribuir amb CAC i ser el primer rocòdrom d’Espanya en fer una acció així.

Podeu contribuir amb CAC adquirint les seves samarretes, dessuadores, roba interior inclús, o simplement fent una donació al següent web:

http://www.climbersagainstcancer.org/

CAC Climbing Centre1

CAC Climbing Centres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s