Compra a CAPRABO i beneficia al CMSC (i al rocòdrom…)

imgCalculada

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha arribat a un conveni amb la cadena de supermercats Caprabo en que beneficia al CMSC. Aquest conveni consta en que els socis han de vincular la seva targeta Caprabo al CMSC, el 4% del import de la compra, Caprabo ens el bonifica al CMSC. Així de fàcil i senzill.

Aquesta bonificació dels diners no suposa cap sobrecost per al consumidor, aquest consumidor continuarà gaudint dels avantatges de la targeta Caprabo. L’únic que cal fer és omplir un petit formulari de 5 camps i entregar-lo a la recepció del Club o a algun responsable del CMSC. Ah, i no t’oblidis de posar a quina secció vols destinar el teu 4%!

Demana al Rocòdrom o a la Seu del Club que et doni el tríptic i col·labora amb el CMSC! Ah, i si encara no tens la targeta Caprabo, vine a la seu del CMSC i fes-te-la i comença a gaudir dels avantatges de Caprabo mentre col·labores amb el CMSC!

IMPORTANT: Senyaleu que voleu destinar el 4% al ROCÒDROM!!!!!!!! Així ens beneficiarem tots, noves preses, millores a la instal·lació…

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha arribat a un conveni amb la cadena de supermercats Caprabo en que beneficia al CMSC. Aquest conveni consta en que els socis han de vincular la seva targeta Caprabo al CMSC, el 4% del import de la compra, Caprabo ens el bonifica al CMSC. Així de fàcil i senzill.

Aquesta bonificació dels diners no suposa cap sobrecost per al consumidor, aquest consumidor continuarà gaudint dels avantatges de la targeta Caprabo. L’únic que cal fer és omplir un petit formulari de 5 camps i entregar-lo a la recepció del Club o a algun responsable del CMSC. Ah, i no t’oblidis de posar a quina secció vols destinar el teu 4%!

Demana al Rocòdrom o a la Seu del Club que et doni el tríptic i col·labora amb el CMSC! Ah, i si encara no tens la targeta Caprabo, vine a la seu del CMSC i fes-te-la i comença a gaudir dels avantatges de Caprabo mentre col·labores amb el CMSC!

 

Què he de fer?

Si ja tinc targeta caprabo: Només cal que omplis el tríptic de CapraboSport i l’entreguis al CMSC. Vine al CMSC a entregar el teu tríptic de CapraboSport (si no el tens, demana’l a qualsevol responsable!)

Si encara no tinc la targeta Caprabo: Cal disposar de la targeta del Club Caprabo. Pots fer-te-la a qualsevol supermercat i fer el pas anterior o, pots venir a la recepció del CMSC i fer-te la targeta del Club Caprabo i omplir el tríptic de CapraboSport. És gratuït!

 

Dubtes freqüents

Pago jo un 4% extra per al CMSC? No! En cap cas. El comprador pagarà el mateix i continuarà gaudint dels avantatges del Club Caprabo. És Caprabo qui retornarà el 4% de les vostres compres al CMSC

Si és el meu fill/a que és el/la sòci/a, jo em puc fer de CapraboSport? Oi tant! Tu, avis, tiets i cosins! Fins al 3r cercle familiar podeu adherir-vos a CapraboSport, això no és problema!

És així de fàcil? Sense més? Sí. Només has de fer-te la targeta del Club Caprabo (que te la pots fer al CMSC) i omplir el tríptic de CapraboSport (que només demana nom, club a vincular i la referència de la targeta del Club Caprabo (la que comença amb 28………….)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s