Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc 2019

El pròxim diumenge 5 de maig l’Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza el Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc 2019. El Campionat de Catalunya es converteix així en un dels esdeveniments de l’any inclosos en la celebració del 75è aniversari del nostre club, i conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Cugat, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Klauer Climbing Service volem oferir una competició de primer nivell.

El Campionat 2019 es celebrarà a la Plaça Octavià de la nostra ciutat amb l’estructura de competició de la FEEC, i comptarà amb la presència dels millors escaladors del nostre país. Serà un esdeveniment espectacular en el qual volem donar l’ambient propi d’una prova de copa del món. Per això comptem com co-organitzadors amb Klauer Climbing Service, empresa que ens aportarà preses i volums de gran qualitat de les marques que subministren a les competicions IFSC de World Cup.

Els equipadors d’aquest campionat serà un equip impressionant que aportaran tota la seva imaginació i saber fer, encapçalats per Fèlix Obrador, Sergio Verdasco i Aljosa Grom (equipador IFSC). I per suposat tindrem als millors escaladors del país, tan a nivell absolut com totes les promeses que actualment estan al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) de la FEEC.

Des de l’organització es treballa per tenir a punt un magnífic joc de llums, DJ durant tota la competició i speaker de gran nivell per oferir un show únic.

Per part del CMSC hi participarà l’Equip de Competició d’Escalada amb Simón Padín, Dani García, Andrés Sánchez, Roger Traveset i Manu Palomino, així com alguns dels nois i noies de l’escola també hi participaran per continuar agafant experiència.

Enguany el reglament de competicions d’escalada s’ha acabat d’adaptar a les categories internacionals, i en aquesta reestructuració tindrem al matí les categories sub-12, sub-14 i sub-16, a partir de les 8:00h. Una vegada realitzada l’entrega de premis d’aquestes categories al voltant de 15.00h, es procedirà a les rondes classificatòries i posteriors finals de les categories sub-18, veterans i absoluta, començant a les 15.00h i finalitzant al voltant de les 22.00h. La benvinguda dels escaladors serà entre les 7.00h i les 8.00h del matí per les categories juvenils i entre les 14.00h i les 14.30h per les categories sub18, veterans i absoluta.
Les inscripcions ja estan actives al web de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) fins el divendres 3 de maig al vespre.

També volem destacar la presència de diferents stands de marques comercials, els nostres col·laboradors de la tenda d’esports de muntanya de Sant Cugat Camp Base, així com Klauer Climbing Service. Tanmateix comptarem amb un munt de premis pels participants, del propi Camp Base així com dels nostres patrocinadors Edelrid, Red ChiliVaude, samarretes Top climb, i lots de barretes energètiques Stroong, obsequis de la web de noticies d’escalada Wogü, i lots de cremes de la marca Climbskin amb els que col·laborem. Tanmateix hi comptarem amb servei de begudes pel públic en general, i la oferta de restauració que hi ha a la mateixa Plaça Octavià.

El Club Muntanyenc Sant Cugat forma part dels centres d’escalada adherits a la fundació Climbers Against Cancer (CAC) i hem contribuït amb ells per tal d’oferir una sèrie de regals pels participants.

Com és habitual, els organitzadors de l’Escola de Muntanya del CMSC vetllaran pels petits detalls de la competició, tenint cura dels propis escaladors i facilitant la màxima comoditat d’aquests durant tota la jornada, amb sala de descans i d’escalfament, un pack de benvinguda amb entrepà, fruita, aigua i barretes energètiques, i la possibilitat de servei de fisioteràpia a la mateixa competició.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Cugat per totes les facilitats que ens han donat per la organització, i als tècnics de la FEEC pel bon diàleg per oferir el millor Campionat possible, i a Klauer Climbing Service per tot el suport ofert.

Els millors escaladors de Catalunya a Sant Cugat! Us ho perdreu?

Us esperem!