Projecció de l’Escola de Muntanya

El pròxim dijous 25 de febrer a les 21h projectarem Outside al bar Munt del CMSC tot prenent alguna cosa.

Volem donar les gràcies al seu director Aleix Vilardebo la seva bona disposició per la projecció. Ell, que viu a Sant Cugat ens ha fet arribar una còpia en format HD i volem dessitjar-li sort en el seu nou projecte, Nomadas que esperem presenti al nostre Club l’any vinent quan torni de rodar al voltant del món.

Segons el seu blog, http://aleixvilardebo.blogspot.com/ defineix aquest DVD com:

OUTSIDE, la primera película de Bowlder Films. La esencia del boulder, el movimiento y feeling, del bosque a cada una de las línias. OUTSIDE, día y noche, siempre ahí fuera, buscando nuevos proyectos, tachando antiguos problemas. Viajando de un lugar a otro, conociendo mundo. Cohabitando con los seres de la tierra, en lo alto de las rocas los días de sol o en las madrigueras los de lluvia.
OUTSIDE …bouldering, austeridad y sencillez. Fanatismo en primera persona. De escaladores para escaldores, de nuestros ojos al resto del mundo.
Rodada toda en HD durante 2009, en sitios como La Comarca, Savassona, The Quarry, Vilajuïga, Targassone, Orlu, Cresciano, Chironico, Magic Wood, San Gottardo, etc. Protagonizada por escaladores como Ferran Guerrero, Jaume “Met” Garcia, Sergi “Txetxu” Pardo, Domènec Colomé, Jordi Serra o Laia Martínez.
Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s