Pròxima projecció de Muntanya

El pròxim dijous 22 d’abril, a les 21h tindrem la pel·lícula “Passion des Cimes (Beyond The Summits)”, de la gran escaladora i alpinista Catherine Destivelle. Tot prenent alguna cosa al bar Munt del CMSC, podrem veure aquesta fantàstica filmació, tot un viatge pausat i vertiginós al cor dels Alps. Una visió molt  íntima i personal de Catherine, que en companyia de persones del seu entorn realitzarà algunes de les escalades més clàssiques dels Alps, tot reflexionant sobre la dificultat i la bellessa d’aquest entorn únic.

Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s