Projecció de l’Escola de Muntanya

Aquest dijous dia 27 de maig, a les 21h tindrem la projecció “Higher Ground“, al bar Munt del CMSC. Podreu disfrutar del documental tot prenent alguna cosa.
Aquest documental de 84 min és el resultat d’un any de rodatge mostrant-nos la passió, l’estil de vida i la continua recerca de nous reptes per part d’alguns dels millors escaladors a llocs de gran bellessa, des d’escalada a Zion, Utah, escalades alpines i de gel a les Rocoses del Canadà, fins descensos d’esquí extrem a British Columbia. Tot combinat amb l’opinió de grans escaladors i un final capítol dedicat als fotògrafs de muntanya i escalada. Aquest documental del 2007, desconegut al nostre país, va ser seleccionat a diversos festivals de cinema de muntanya. La seva fotografia és excepcional…

Us esperem a tots!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s