Última projecció de la temporada de l’Escola de Muntanya

Aquest dijous dia 10 de juny, a les 21h tindrem la projecció de l’audiovisual “Aconcagua“, al bar Munt del CMSC. Podreu disfrutar de la projecció (última de la temporada) tot prenent alguna cosa. L’audiovisual estarà comentat pels propis autors, en Tavi Biosca i Jaume Baradad, que en estil alpí van assolir al gener de 2009 el cim de l’Aconcagua. Ells són socis de la UEC de Barcelona i estaràn comentat l’audiovisual i contestant totes les questions que volgueu preguntar. Tornarem novament amb les projeccions després de l’estiu.
Us esperem a tots!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s