Sportiva Climbing Party al CMSC

Després del gran èxit de les dues edicions anteriors, “La Sportiva Climbing Party” torna per tercer any. Entre Octubre i Novembre hi hauran 6 excitants events a 6 fantàstics rocòdroms europeus a 6 ciutats europees (Innsbruck, Barcelona (Sant Cugat), Amsterdam, Stockholm, Helsinki i Vienna). I entre aquests, el nostre Rocòdrom Josep Barberà tindrà l’honor d’incloure l’anomenada “European invasion”. La “Sportiva Climbing Party” serà el 23 d’Octubre a partir de les 15pm, i consisteix en una oportunitat ùnica de conèixer i compartir experiències amb grans atletes de la Sportiva, prendre part d’un Boulder Contest, guanyar molts premis i poder provar els últims models de peus de gat, inclosos els nous Phython, Speedster, Miura VS Woman i Katana Laces.  A més, podreu disfrutar d’una gran atmosfera tot gaudint d’una jornada d’escalada amb bona música, menjar i beguda!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s