Última projecció 2010 de l’Escola de Muntanya

Aquest dijous 16 de desembre, a les 21h tindrem l’última projecció 2010 de l’Escola de Muntanya al bar Munt del CMSC, tot prenent alguna cosa. Es tracta de Skippers d’Altitude, film del 2006 de 48 min que es centra en una expedició comercial al cim Nemjung, de 7140m, situat a la frontera entre Nepal i Tíbet. Aquesta expedició està dirigida per dos guíes de muntanya, François Damilano i Paulo Grobel. La filmació es presenta com: “Dos guies, deu clients, una aresta verge a 7000m: Una divertida tripulació embarcada per un viatge d’altitud”.
Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s