Projecció de l’Escola de Muntanya: The Fine line…

Continuem la vida. Amb un racó al nostre cor pel Guillem. Així que el pròxim dijous 20 de gener projectarem la filmació que teniem previst la setmana passada. A les 21h, us convidem a veure The Fine Line, com sempre al Bar Munt del CMSC, tot prenent quelcom. Amb motiu del 20è aniversari del grup d’esquí de muntanya del CMSC us passarem aquesta excepcional filmació. Presentada l’any 2008 al Canadà, The Fine Line es pot definir com:
Una combinació d’imatges d’alt voltatge d’esquí i de coneixement d’allaus”.

És una pel·lícula que busca conscienciar als usuaris de la muntanya dels perills que amaga la neu i de com mitigar-los. Va ser finançada per la Canadian Avalanche Foundation i realitzada per Rocky Mountain Sherpas, una editora de vídeos d’esports extrems amb un gran nivell tècnic. El resultat va ser una pel·lícula de 50 minuts espectacular, rodada en el llenguatge al que estan acostumats els més joves, amb imatges d’esquí i snowboard extrem, música colpidora, experiències de gent que ha estat atrapada per una allau, molta informació de com s’ho fan els professionals per moure’s en terreny d’allaus i un missatge final: gaudeix de la muntanya però fes-ho sabent on ets.
Gràcies a la col·laboració de l’ACNA (Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus; www.acna.cat) disposem dels subtítols en català de la pel·lícula.
Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s