1a Lliga de Bloc Interclubs

Us presentem un nou projecte que ha nascut de la unió de 4 entitats. Aquestes són:
CMSC
Club Muntanyenc Hospitalet
Els Bous de La Salle
Centre Excursionista Molins de Rei

Les 4 entitats hem organitzat una Lliga de Bloc Interclubs. I durant aquesta temporada 2011-2012 realitzem la 1a edició. Es una lliga de bloc bàsicament amateur, ben senzilla, cada mes en una entitat, un parell de dies a escollir, uns quants recorreguts a fer… i anar puntuant… L’única condició és estar federat, ser d’alguna de les entitats organitzadores per puntuar i si venen d’altres clubs poden participar però sense puntuar. A final de temporada es farà una cloenda on es donarem premis, regals, etc..
Al CMSC serà els dies 5 i 7 d’octubre de 2011, i els dies 16 i 18 de maig.
Teniu tota la info a:
http://lligablocinterclubs.wordpress.com/

http://www.facebook.com/lligablocinterclubs

La Lliga de Bloc Interclub es defineix com un col·lectiu de persones de diferents clubs propers a Barcelona, amb l’objectiu de fomentar l’escalada i posar en contacte grups de persones de diferents clubs per motivar-se, implicar-se, millorar i aprofitar al màxim els recursos (rocòdroms i/o búlders) de cada entitat.

Animeu-vos a participar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s