8a Prova de la Lliga de Bloc Interclubs: Club Muntanyenc Sant Cugat. Última prova

Estem arribant al final… Sniff… quasi 100 participants, 8 proves, gran ambient, tothom ha gaudit de bones estones… i la última estació, Sant Cugat del Vallès. Ja estem fent de dimoniets i pensant els últims reptes… Això serà equest dimecres dia 9 de maig i divendres 11 de maig, entre les 19 i 22h, 8a prova de la Lliga de Bloc Interclubs. Novetats: Des de l’organització hem pensat fer l’entrega de premis, regals, etc en un dia posterior que us avançarem properament (dintre d’uns quinze dies aprox). Així tindrem temps suficient per organitzar l’entrega de premis i les classificacions com cal. Així que… entreneu com bous i boues, que encara queda l’última apretada…. Per aquest motiu, tant el búlder interior com la cova búlder exterior no es podrà fer servir pels usuaris habituals. Disculpeu les molèsties. Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s