Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2013 al Club Muntanyenc!

Poster Campionat de Catalunya 2013 Small

Ja el tenim aquí!

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitzarà el proper dissabte 18 de maig el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2013, a la vegada 4a prova (i última) puntuable per la Copa Catalana d’escalada de dificultat que decidirà els guanyadors d’enguany.

Aquesta prova es celebrarà al rocòdrom Josep Barberà de la nostra entitat i comptarà amb la presència dels millors escaladors de casa nostra. Voleu noms? Senzillament els millors…. Ramonet, Marieta, Pau, Pol, Víctor, Marina, Marta, Leo, Àlex, Roger i un llarg etcétera… Per part del CMSC hi participarà l’equip de Competició d’Escalada amb Simón Padín, Esther Rodríguez i Marc Sánchez en principi.

Les categories sub-12, sub-15 i veteranes es disputaran durant el matí, a partir de les 9.00h. Una vegada realitzada l’entrega de premis d’aquestes categories al voltant de 13.30h, es procedirà a les rondes classificatòries i posteriors finals de les categories sub-18, absoluta i veterans, començant a les 15.00h i finalitzant al voltant de les 20.00h. El periode de verificació d’inscripcions serà entre les 8.00h i les 8.30h del matí per les categories sub-12, sub-15 i veteranes, i entre les 14.00h i les 14.30h per les categories sub-18, absoluta i veterans.
Cronograma del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2013

Les inscripcions estaran actives a partir del 18 d’abril al web de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) fins el dia anterior a la prova, el dia 17 de maig a les 20h.

També volem destacar la presència de diferents stands de marques comercials, com els amics de Paraboltheworld, la tenda d’esports de muntanya de Sant Cugat Camp Base i servei de bar i restaurant a la pròpia seu del CMSC (Bar Munt) durant tota la jornada, amb projeccions d’escalada que contribuirà a crea una bona atmosfera al voltant d’aquest esdeveniment.

I per últim volem agraïr a l’escaladora i pintora Anna Castro la seva col·laboració amb la realització del pòster del campionat. La seva obra (olis i carbonets) sobre escalada estarà exposada a la Paret d’Art del Muntanyenc (PAM) entre els dies 2 i 20 de maig, amb inauguració el pròxim 6 de maig a les 20h. L’exposició porta per títol “Un moviment més”, i trobareu més informació al seu blog Argila i Sang. No us la perdeu doncs hi trobareu quadres amb cares conegudes del món de l’escalada. Sense dubte, un incentiu més a la gran jornada d’escalada que es viurà a Sant Cugat el pròxim 18 de maig.

Com sempre els organitzadors de l’Escola de Muntanya del CMSC vetllaran pels petits detalls de la competició, sobretot tenint en compte als propis escaladors facilitant la màxima comoditat durant tota la jornada, fins i tot amb la possibilitat d’escalar amb la seva música favorita.

Els millors escaladors de Catalunya a Sant Cugat! Us ho perdreu?

Us esperem!

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s