Celebrat amb èxit el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2013 al Club Muntanyen Sant Cugat del Vallès

Campionat de Catalunya 2013 413

 

El Campionat de Catalunya d’escalada de dificultat 2013 es va celebrar al rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) el passat dissabte 18 de maig, amb un total de 54 participants.

En un dia gèlid i pendents de la pluja en tot moment, la excel·lent organització del CMSC ens va fer gaudir d’una gran jornada de l’escalada. Tot i el dia gris, unes grans vies dissenyades per l’staff tècnic de la FEEC van fer les delícies dels competidors. S’ha de destacar i agrair també el treball de tot l’equip de voluntaris del Club Muntanyenc Sant Cugat en aquest esdeveniment.

De bon matí es van disputar les categories sub-12 i sub-15. Al voltant del migdia es van celebrar les finals d’aquestes categories, molt disputades i emocionants.

Així, a la categoria sub-12 femenina va resultar guanyadora la Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) per davant de Luna Marsella (Unió Excta. Sabadell) i de la Rut Monsech (Ass. Esp. Via Boulder). Tanmateix, a la categoria sub-12 masculina el guanyador va ser Héctor Bazán (Grup Excta. Manlleu) en una bonica lluita amb el segon, en Lluc Macià (Club Excta. Esparraguera) i el tercer classificat, en Pere Borrell (Unió Excta. Sabadell). En Víctor Sanz del CMSC va quedar en 10a posició.

A la categoria sub-15 femenina la germana gran dels Marsella, Olivia Marsella (Unió Excta. Sabadell) va estar la guanyadora per davant de  la Mar Montesinos (Unió Excta. Sabadell) i de Cristina Jiménez (Centre Excta. Farners). Mentre, a la categoria sub-15 masculina, l’Abel Elfa (Unió Excta. Sabadell) va quedar campió per davant de David Romero (Ass. Excta. Catalunya de Reus) i de Guillem Monsech (Ass. Esp. Via Boulder) respectivament.

Una vegada realitzada l’entrega de premis i el tradicional sorteig de material va començar les dues vies de classificació de les categories sub-18, absoluta i veterans, per a continuació donar pas a les grans finals.

A la categoria sub-18 femenina l’Ariadna Canudas (Unió Excta. Sabadell)  va resultar guanyadora. Mentre, a la categoria sub-18 masculina es va veure també una bonica lluita entre els participants amb la victòria de Roger Jiménez Julián (Centre Excta. Farners) davant de la 2a posició de Guillem Colell (Club Pirinenc Andorrà) i el 3r lloc de Simón Padín (Club Muntanyenc Sant Cugat). Cal destacar el meritòri 7è lloc d’en Marc Martínez (Club Muntanyenc Sant Cugat).

A la categoria veterans en Xavi Andreu (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) va quedar en primera posició tot seguit pel Enrique Marinkovic (Club Excta. Ascensiones Guiadas) i la 3a posició de l’Andrés Sánchez (Club Muntanyenc Sant Cugat).

La categoria absoluta femenina va viure una interessant final amb la victòria final de l’Helena Alemán (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) per davant de Marieta Cartró (Club Esp. Univ. Eng. Telec-CEUETL (SE)) i d’una gran Marta Palou (Club Excta. Ascensiones Guiadas). Cal destacar la presència de Francis Guillen (convidada de la FEVME, Federació Veneçolana, i enguany guanyadora de la Copa Catalana). Mentre, l’Esther Rodríguez (Club Muntanyenc Sant Cugat) va quedar en 6a posició.

I finalment la categoria absoluta masculina ens va deparar una gran final en un recorregut graduat com 8a/+ on vam viure com tres escaladors aconseguien encadenar l’itinerari proposat. El temps va decidir el guanyador, i així el Víctor Esteller (Unió Excta. Sabadell) s’imposava per davant d’un gran 2n lloc de Gerard Rull (Club Muntanyenc Sant Cugat) i la 3a posició d’en Ramón Julián (Grup Excta. Manlleu).

L’entrega de premis va comptar amb la presència dels responsables de l’Escola de Muntanya del CMSC, el regidor d’esports de Sant Cugat, Sr Xavier Tizón i el President de la FEEC, Sr. Jordi Merino. Posteriorment, el tradicional sorteig de material va tancar aquesta prova i la Copa Catalana d’escalada de dificultat 2013.

En resum, els competidors del Club Muntanyenc Sant Cugat van aconseguir un total de 3 pódiums, resultat més que excel·lent. Enhorabona a tots i totes per l’esforç.

Galeria d’imatges a: http://www.facebook.com/escolademuntanya

 

Resultats del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2013

Categoria Sub-12 Femenina
1. Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)
2. Luna Marsella (Unió Excta. Sabadell)
3. Rut Monsech (Ass. Esp. Via Boulder)

Categoria Sub-12 Masculina
1. Héctor Bazán (Grup Excta. Manlleu)
2. Lluc Macià (Club Excta. Esparraguera)
3. Pere Borrell (Unió Excta. Sabadell)

10. Víctor Sanz (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Sub-15 Femenina
1. Olivia Marsella (Unió Excta. Sabadell)
2. Mar Montesinos (Unió Excta. Sabadell)
3. Cristina Jiménez (Centre Excta. Farners)

Categoria Sub-15 Masculina
1. Abel Elfa (Unió Excta. Sabadell)
2. David Romero (Ass. Excta. Catalunya de Reus)
3. Guillem Monsech (Ass. Esp. Via Boulder)

Categoria Sub-18 Femenina
1. Ariadna Canudas (Unió Excta. Sabadell)

Categoria Sub-18 Masculina
1. Roger Jiménez Julián (Centre Excta. Farners)
2. Guillem Colell (Club Pirinenc Andorrà)
3. Simón Padín (Club Muntanyenc Sant Cugat)

7. Marc Martínez (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Veterans
1. Xavi Andreu (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)
2. Enrique Marinkovic (Club Excta. Ascensiones Guiadas)
3. Andrés Sánchez (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Absoluta Femenina
1. Helena Alemán (Centre Muntanyenc Sant Llorenç)
2. Marieta Cartró (Grup de Muntanya Sant Sadurní)
3. Marta Palou (Club Excta. Ascensiones Guiadas)

6. Esther Rodríguez (Club Muntanyenc Sant Cugat)

Categoria Absoluta Masculina
1. Víctor Esteller (Unió Excta. Sabadell)
2. Gerard Rull (Club Muntanyenc Sant Cugat)
3. Ramón Julián (Grup Excta. Manlleu)

Campionat de Catalunya 2013 730

Campionat de Catalunya 2013 107

Campionat de Catalunya 2013 828

Campionat de Catalunya 2013 1716

Campionat de Catalunya 2013 1815

Campionat de Catalunya 2013 2212

Campionat de Catalunya 2013 2304

Campionat de Catalunya 2013 2421

Campionat de Catalunya 2013 2434

Campionat de Catalunya 2013 1140

Campionat de Catalunya 2013 2537

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s