Copa Catalana de bloc: La Salle. 2a prova

Un any més, i ja van molts, el gran mestre Jaume Oliveras és l’encarregat d’organitzar la millor competició de bloc de Catalunya. I com les anterior edicions, amb un gran èxit. A més, aquesta prova va ser també el Campionat d’escalada universitari de Catalunya.
I els escaladors del CMSC van forts. Tot i perillar la prova per la pluja, finalment es va disputar sense problemes.
Resultats:
Alba Fernández, 1a posició a categoria infantil femenina. L’Alba consolida també la primera posició a la classificació general de Copa.
Òscar Molina, 5è a promoció mixta, categoria que serà probablement la més disputada de totes. En paraules d’ell: “si hagués vist un peu que em vaig saltar, potser hagués fet 1r o 2n…”. I això és el que té el bloc, una bona visualització… ànims Òscar!
En Jordi Coll no va poder destacar com a Hospitalet però va quedar en una bona 12a posició, vist el gran nivell dels participants. També l’animem a seguir en aquesta bona línia.
Finalment, l’Esther Raventòs va ser 8a en absoluta femenina, i en Guillem Fernández 12è a absoluta masculina.
Cal destacar apart de la brillant organització l’aparició de tres noves estrelles del planter. Tothom sabia de la seva qualitat (venen tots tres d’infantil) però en aquesta ocasió van guanyar molt clarament a les seves categories. La infantil Mariona Burgada va fer el pas de competir per primera vegada a absoluta femenina quedant en primera posició en una exhibició fantàstica resolent tots els blocs de la final a vista. Així mateix, En Pol Roca i Chaiya García van quedar en 1a i 2a posició en la categoria Promoció mixta, en la seva segona competició en aquesta categoria de tots dos, dominadors el darrer any de la categoria infantil. Finalment, en categoria absoluta masculina, va haver un doble empat en la primera posició entre Carlos Catari i Marco Jubes.
Una prova on l’ambient i el nivell de tots els participants va ser enorme.
Felicitats a tots, i seguiu endavant!
Agraïm com sempre la col·laboració de Camp Base amb els nostres escaladors, i us esperem a tots a la pròxima prova, a Lleida, el 15 de maig.
Sort a tots!

L'Alba competint a La Salle. Foto cortesia d'Oriol González
L'Òscar apretant a un bloc. Foto cortesia de Max Pedraza

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s