Projecció de l’Escola de Muntanya

Aquest dijous dia 13 de maig, a les 21h tindrem la projecció “The Sharp End“, al bar Munt del CMSC. Podreu disfrutar del documental tot prenent alguna cosa. Guanyadora a l’any 2009 del millor film d’esports de muntanya al festival de Torelló de cinema de muntanya, el documental narra la història d’uns quants escaladors que han volgut anar més enllà dels seus límits, arriscant gairebé la vida. A través de les seves pors i incerteses, descobrirem com es pot trobar la subtil línia que separa l’èxit del fracàs, què els empeny a l’hora de dur al límit la seva força física o mental. Alguns noms legendaris es narren en primera persona les seves experìencies:   Tommy Caldwell, Steph Davis, Matt Segal, Lisa Rands, Ammon McNeely, Alex Honnold, Chris McNamara, Dean Potter, Renan Ozturk, Jonny Copp… En llocs increïbles:  el Eiger, el desert de Utah, Diamond de Colorado, Indian Kashmir, el granit de Yosemite, els Alps francesos i les agulles calcàres de la República Txeca…

Us esperem a tots!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s