Tornen les projeccions al CMSC: Tough Enough


A partir d’aquest dijous 7 d’octubre iniciem una nova temporada de projeccions al bar Munt del CMSC, com sempre a partir de les 21h, tot prenent quelcom. La idea és tenir una projecció cada 2-3 setmanes de qualitat. Aquest novembre fem el primer aniversari d’aquesta iniciativa de l’escola de muntanya i ho celebrarem com cal…
Mentre, com aperitiu, una bona filmació, Tough Enough, dirigida per Laurent Triay. Tough Enough és una via inhumana a Magadascar, 400m només a l’abast d’uns pocs. Així, a l’any 2008 un fortíssim equip composat per Arnaud Petit, Stephanie Bodet, Sylvain Millet i Laurent Triay van aconseguir alliberar els seus llargs després de molt esforç. Queda per les següents generacions fer-la d’una tirada.
Amb unes imatges de tot espectaculars podreu veure la bellessa d’un lloc com Magadascar, la seva forma de vida i… la seva escalada.

Us esperem a tots!

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s