La Sportiva Climbing Party ja està aquí!

Última hora: Desgraciadament tenim una baixa en la Climbing Party: Caroline Ciavaldini es va torçar el turmell ahir, i no podrà assistir. Ha de reposar doncs la setmana vinent anirà a la penúltima prova de Copa del Món a Xina.
Last minute: So sorry but Caroline Ciavaldini is not coming to the Climbing Party. Yesterday she twisted the ankle. She has to rest until next week, when she’s travelling to China for the Climbing World Cup.

Esteu preparats?
Nosaltres ja ho estem!
Tot està preparat per la gran festa del pròxim dissabte 23 d’Octubre, la Sportiva Climbing Party 2010.
A partir de les 3pm podreu provar els últims models de l’Sportiva de peus de gat al rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat, inclosos els nous Phython, Speedster, Miura VS Woman i Katana Laces 
Podreu prendre part del boulder Contest, guanyar molts premis, disfrutar d’una gran atmosfera tot gaudint d’una jornada d’escalada amb bona música, menjar i beguda.
I a més tindreu l’oportunitat de conèixer i compartir experiències amb grans escaladors de l’Sportiva. Aquests són els atletes que vindran:

Caroline Ciavaldini
Una de les millors competidores d’escalada esportiva de França. Campiona del Món Juvenil al 2003 i 2004. Campiona de França d’escalada de Dificultat entre 2004 i 2007.  A l’any 2006 va ser 3a classificada a la Copa del Món de Dificultat. La Caroline és una de les poques escaladores que està al selecte club del 8c. 

 
 

 

Caroline escalant a roca
Caroline al Campionat d'Europa 2008 (Paris)

Pietro Dal Prà
En Pietro és un dels principals assessors de l’Sportiva, viu actualment a Cortina on treballa com guia de muntanya, però aquest gran escalador italià no ha deixat mai de fer grans escalades tant a Dolomites com a moltes altres parets del món, des de Yosemite a Ratikon, Sardinia o Verdon. Està considerat un dels millors i més complerts escaladors en roca d’Itàlia. Exemples de la seva gran trajectòria són:
Via della Cattedrale. Dolomites, 850m, 8a+.
Hotel Supramonte, Sardinia. 400m, 8b/+.
Unendliche Geschichte. Ratikon. 380m, 8b/b+.

Pietro Dal Pra

Jordi Gil i Dani Fuertes
També contarem amb la presència d’aquests dos grans escaladors. En Jordi, l’escalador de Sant Joan de les Abadesses serà l’alegria de la festa, i en companyia del Dani, un dels millors escaladors d’Aragó, seran els millors amfitrions de la “European Invasion”.  Els dos tenen un gran nivell d’escalada com ho demostren les seves realitzacions, a més de les seves participacions a competicions catalanes i nacionals.
En Dani ja ha aconseguit encadenar 9a. Entre les seves realitzacions destaquen:
Desafiando al Tsunami, 8c+/9a de Alquézar.
Supernowa, 9a. Vadiello.
El templo del Café, 9a. Alquézar.

Jordi Gil
Dani Fuertes

Animeu-vos i veniu!
Estarem des de les 3pm fins les 10pm, i després seguirem la festa si el cos aguanta!

  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s