Gran èxit de la Sportiva Climbing Party amb més de 200 escaladors

El primer esdeveniment d’aquestes característiques que es celebra a casa nostre va assolir un gran èxit de participació. El passat dissabte 23 d’octubre, des de les 15 fins les 21h molts van ser els que van apropar-se al nostre rocòdrom Josep Barberà per tal de provar el material de la casa italiana La Sportiva, que conjuntament amb material de la casa Roca van fer les delícies de tots els que van escalar al Club Muntanyenc Sant Cugat . Es va crear un ambient molt festiu amb música, un pica pica final i sobretot ganes d’escalar. Fins més de 200 escaladors van venir d’arreu per aquest esdeveniment.
Com mestre de cerimònies, en Pietro Dal Prà va donar consells sobre els peus de gat que tothom va poder testar, va fer una exhibició d’escalada i finalment al pur estil d’estrella de cinema va fer un repartiment de premis i obsequis des del top del rocòdrom, a 20m d’altura…
També van venir escaladors com Jordi Gil i com sorpresa final va aparèixer en Said Belhaj, gran escalador suec, el qual no va voler perdre’s l’esdeveniment.
Des de l’Escola de Muntanya estem molt contents de la gran jornada festiva d’escalada, de la gran acollida amb molta gent vinguda de ben lluny, de la amabilitat de la bona gent de la Sportiva i de Roca.
Finalment volem donar les gràcies als voluntaris del Club, que una vegada més van donar un grandiós suport a l’esdeveniment en les tasques d’assegurament de tots aquells que van venir a escalar. Moltes gràcies a tots!

Teniu la noticia al magazine de La Sportiva amb una gran galeria de fotos (gràcies a Giulia Delladio):
http://www.lasportiva.com/magazine/?p=850
I també Desnivel ha fet una noticia de la jornada. L’Isaac Fernández va estar entre nosaltres i va quedar sorprés per la bona acollida de la Sportiva Climbing Party. Gràcies Isaac:
http://www.desnivel.com/object.php?o=20657

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s