Projecció de l’Escola de Muntanya: 7 Deserts


El 2 d’abril de 2003 Sergi Fernàndez inicià el seu repte personal de creuar els 7 deserts més grans de món en solitari, Austràlia, Atacama, Mojave, Namib, Kalahari, Gobi i Sàhara, utilitzant con a únic mitjà de transport la bicicleta. Aquest documental va ser confeccionat a partir de les gairebé 100 hores de metratge enregistrades per ell mateix durant tots aquests viatges. Després de 30.000 quilòmetres d’aventures i sorpreses va afirmar: “El desert no és el lloc buit que jo m’imaginava quan vaig idear aquests viatges en solitari”. Ho podrem veure a les 21h el dijous 28 d’octubre, al bar Munt del CMSC tot prenent quelcom.
Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s