Una de pirates. Homenatge a Guillem


El passat matí de diumenge del 20 de febrer una colla d’amics i escaladors es van trobar davant del CMSC amb intenció d’anar a Montserrat. Una colla d’amics, amb un objectiu comú. Aquest objectiu era ben clar: fer un homenatge al nostre estimat Guillem. Arribats a la zona de Gorros les vies estaven ben mullades en dia de boira i núvol. Mentre uns quants valents començaven a remuntar les vies escollides, els altres van buscar una paret més seca com la Miranda de les Magdalenes on van estar realitzant vàries escalades. El ambient? Fantàstic…

Al migdia, ja amb sol, ens van trobar amb els pares i familiars d’en Guillem a Sant Joan. Un dinar amb ells, una foto de record, instants d’emoció, de conversa i de riure. I finalment una foto de família…
Una foto que desprèn una sensació especial, la d’un grup humà autèntic, unit, molt unit. Un munt de cordes invisibles ens uneixen, entre nosaltres, i a tu. La força d’aquesta unió és incalculable.

Moltes gràcies a tots els pirates que es van apropar a fer l’homenatge i als que no van poder ser per diferents compromisos. Una gran família que et portarà ben endins allà on anem, Guillem. Estimat pirata, continuarem escalant amb tu, allà on anem, tu seràs amb nosaltres…

Links de fotos:
Picassa Núria Brun
Picassa Eduard Calderon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s