Projecció de Març de l’Escola de Muntanya


El pròxim dijous 10 de març, a les 21h us convidem a veure “Cho Oyu non stop” al bar Munt del CMSC tot prenent quelcom. Aquest documental està protagonitzat per Xavi Arias, el primer català en aconseguir el cim del Cho Oyu (8.201m) en solitari, sense oxigen i en menys de 24h. Gravat amb les seves pròpies imatges, ens traslladarem fins el cor de l’Himalàia, des de Kathmandu i Tingri fins els camps d’altura del Cho Oyu, i d’allà fins el cim…
Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s