Masterclass amb l’Arno Ilgner

Impressionant…
Ja dijous a l’auditori dels Bous de La Salle van gaudir de la seva conferència, i ja es veia que el divendres seria super interessant el clínic amb ell. 4 hores de Masterclass que per molts va passar volant. Exercicis utils per tal de millorar com a Guerrers de la Roca i gaudir molt més del nostre esport al treure aquest component psicologic de la por per transformar-la en una part més del joc, per transformar-la en diversió.
Tot en un ambient immillorable i profesionalitat impresionant de Arno… sens dubte una gran inversió !!
Moltes gràcies a tots els que van passar per les dues sessions al nostre rocòdrom Josep Barberà del CMSC, molts gràcies també als amics de Vèrtic i els Bous de La Salle, sobretot al Kiko i en Jaumet. I moltes felicitats a la guanyadora del CMSC de la plaça per la Masterclass, l’Anna, que va gaudir intensament de les 4 hores de la masterclass.

Arno explicant... Foto: Jaume Oliveras
El grup de la segona sessió. Foto: Jaume Oliveras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s