Berta Martín, Campiona d’Espanya d’escalada de Dificultat 2011

El passat 18 de juny, l’escaladora del CMSC Berta Martín es va proclamar Campiona d’Espanya d’escalada de dificultat 2011, al Campionat d’Espanya disputat a Gijón, Astúries. Amb aquest títol, la Berta aconsegueix l’únic títol que li faltava al seu brillant palmarés. Campiona d’Espanya de bloc en 5 ocasions, Campiona de la Copa d’Espanya de Dificultat en 2 ocasions i ara, per fí, Campiona d’Espanya de dificultat. Concentrada fins la última presa, va escalar més alt que les seves rivals a una final molt ajustada per la difícil via proposada pels equipadors. Berta va haver de lluitar molt per guanyar el títol i superar a Teresa Troya (2a) i Andrea Cartas (3a). El categoria masculina el guanyador va ser en Ramón Julián per davant de Marcos Jubes (2n) i Victor Esteller (3r). L’escaladora del CMSC Esther Raventós va quedar classificada en 6a posició a la categoria sub18 femenina.
Per a Berta aquest títol se li havia resistit durant uns quants anys. Ja al 2005 amb motiu de la inaguració del rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc i davant del seu públic  va quedar en tercera posició. A l’any 2006 i 2009 havia estat segona i per fi enguany ha conquistat el Campionat d’Espanya.
Des del Club Muntanyenc, i en especial tots els que estan relacionats amb l’escalada del Club volem felicitar a la Berta per aquest doble gran èxit, quedar en el mateix any Campiona de la Copa d’Espanya i del Campionat d’escalada de dificultat. Moltes felicitats!

Berta al podium en 1a posició. Foto: Antonio Marcos

I per últim informar-vos que a la 2a prova de la Copa Catalana d’escalada de dificultat disputada a Manresa el passat 11 de juny, els nostres escaladors del CMSC, Sergi Lambea i Simon Padin van quedar en 4a i 7a posició respectivament en la categoria sub15 masculina.

I el pròxim cap de setmana (25 i 26 de juny) arriba una de les gran cites de l’any a Barcelona, la Copa del Món de Bloc. Una gran ocasió per veure els millors escaladors de bloc del planeta. Serà a Climbat La Foixarda. No us ho perdeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s