Dos podiums al Campionat de Catalunya d’escalada de Dificultat 2011

Avui dissabte 2 de juliol s’ha celebrat el Campionat de Catalunya d’escalada de Dificultat 2011 a la Panxa del Bou de Sabadell. Després d’una jornada emocionant els nostres dos representants del CMSC han obtingut podium. La Meye Roig, després d’una lesió a un dit de la mà s’ha proclamat Campiona de Catalunya a la categoria Veterana i en Simón Padín ha resultat sots-Campió de Catalunya a la categoria sub-15 masculina. Enhorabona als dos. Mentre, a les categories absolutes els nous Campions de Catalunya són l’Helena Alemán i en Ramón Julián. La pròxima competició serà després d’estiu, l’última prova de la Copa Catalana de dificultat que es celebrarà al nostre rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat. Serà el 17 de setembre. I el pròxim 9 de juliol és celebrarà la 2a edició de Psicobloc a les piscines Picornell de Barcelona, un Open obert a tothom per practicar aquesta modalitat d’escalada.

Simón, sots-Campió i Meye, Campiona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s