Projecció de Desembre de l’Escola de Muntanya

El pròxim dijous 15 de desembre, a les 21h, al bar Munt del CMSC tot prenent quelcom, el grup dels QQdrulus ens passarà l’audiovisual anomenat HUAYHUASH. Ells són un grup de muntanyencs que, a part de les excursions habituals pels Pirineus han realitzat diverses expedicions per serralades del món (Annapurna, Cordillera Blanca, Ladakh) sempre en format de trekking, per conèixer el país, i fer l’ascensió d’alguns cims. El passat mes d’agost van fer la última expedició a Huayhuash (Perú), i van filmar una pel·lícula audiovisual que ens vindran a presentar al CMSC. L’audiovisual serà en format DVD, amb una duració de 35 minuts.

Sinòpsi: Recorregut integral i circular a través de la serralada deHuayhuash (Andes del Perú) durant un trèkking de 12 dies, coneixent els pastors de la comarca, compartint experiències i realitzant les ascensions del NevadoPumarinri (5.460m) i El Diablo Mudo (5.350m). Us esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s