Un destí de llegenda: Hueco Tanks

La nostra entrada número 100 la hem reservat per l’escaladora del CMSC Berta Martín, que ens envia unes fotos i unes linies sobre un destí magnífic i mític lloc d’escalada de bloc, Hueco Tanks. Us dessitjem un Bon Nadal i millor entrada d’any 2012.

” pensar en Hueco Tanks es suficient per arrencar-me un somriure de satisfacció, i em fa reviure la particular atmosfera entre el cel, les roques i el desert …pensar en Hueco significa reviure també tots el blocs que he provat i he vist provar, les espenranses que tens a dins quan et bellugues en aquells moviments tant exigents, i el poder que causen dins meu els reptes en cada moment. És un paradís màgic replet de formes, i milers de preses diferents que la Natura ha creat, un lloc inoblidable. un cop hi has estat sempre trobaras una bona raó per tornar-hi, sempre queden blocs magnífics que no has pogut resoldre i que amb el pas del temps et criden des de la distancia. és com un imà del qual no pots desfer-t’en.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s