Presentat l’equip de Competició d’Escalada del CMSC 2014. Acord d’esponsorització amb Vaude-Edelrid i Camp Base

Ahir vespre 27  de març es va presentar a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat l’equip de competició del Club, amb tots els escaladors i l’acord d’esponsorització amb la firma Vaude-Edlerid i la tenda d’esports de muntanya Camp Base.

Enguany, els nostres representants del CMSC són:

Categoria Absoluta Masculina:
– Simón Padín
– Marc Sánchez
– Gerard Rull

Categoria Absoluta Femenina:
– Berta Martín

Categoria Veterans:
– Andrés Sánchez

Foto Equip 01
Esquerra a dreta. Cinto Jodar: Camp Base Sant Cugat, Quim Hernández: Escola Muntanya CMSC, Dani Serrano: Escola Muntanya CMSC, Gerard Rull: Escalador del CMSC, Marc Sánchez: Escalador del CMSC, Simón Padín: Escalador del CMSC, Andrés Sánchez: Escalador del CMSC

Els detalls de cadascú així com les fites competitives més importants les trobareu a la pestanya de Competició.
Creiem des del Club que és un equip prou competitiu, jove, i sobretot de bones persones, que reflexen els valors del club. Estem treballant per poder tenir de nou joves escaladors en les categories infantils de cara a tenir un bon planter de futur.

Des d’aquestes línies els volem dessitjar molta sort en la temporada 2014.

Tanmateix es va presentar als mitjans de comunicació i als socis l’acord de patrocini de la marca Vaude – Edelrid i la botiga Camp Base Sant Cugat.

Durant aquest any i següents la marca Vaude i Edelrid proporcionarà material a l’equip de competició del CMSC, així com al grup de monitors i instructors de l’Escola de Muntanya, encarregada de la formació de nens i adults del CMSC en l’àmbit de l’escalada i la muntanya.

Equip Competició Escalada CMSC  01
Esquerra a dreta: Cinto Jodar: Camp Base Sant Cugat, Francesc Cruces: President del CMSC, Quim Hernandez: Escola Muntanya CMSC. Part del material de patrocini de Vaude-Edelrid

Des del Club i l’Escola de Muntanya estem contents d’aquest acord de patrocini, ja que apart del prestigi de la marca ens dóna un plus de qualitat als nostres escaladors i a l’Escola en forma d’equipació. Tanmateix, la tenda Camp Base continua la seva esponsorització amb el Club i agraïm moltíssim el seu suport.

Equip Competició Escalada CMSC  02
Roda de Premsa de Presentació de l’Equip de Competició d’Escalada del CMSC i de l’acord de Patrocini amb Vaude-Edelrid i Camp Base Sant Cugat

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s